naar Marker Nieuws indexpagina

Man omgekomen bij verkeersongeval

   
  Een nog onbekende man is vannacht rond 00.30 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Waterlandse Zeedijk.

De man liep volgens getuigen midden op de rijbaan richting  Monnickendam. Een achteropkomende automobilist probeerde de man te ontwijken maar kon een aanrijding niet voorkomen. Reanimatiepogingen door omstanders en inzittenden van de auto mochten voor de hevig bloedende en zwaargewonde man niet meer baten; het slachtoffer is ter plekke overleden.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De politie heeft de weg afgezet en betrokkenen en getuigen gehoord. Ook is er sporen- en technisch onderzoek gedaan om de toedracht vast te kunnen stellen. Duikers van de brandweer hebben in de omgeving het water doorzocht in verband met mogelijk meerdere slachtoffers. Dit bleek niet het geval. 

De inzittenden van de auto, de 44-jarige bestuurder uit Monnickendam, zijn 41-jarige vrouw, hun 14-jarige dochter en een vriendin, zijn door de politie opgevangen en naar het ziekenhuis begeleid in verband met lichte verwondingen. Zij hebben ondersteuning van Slachtofferhulp gekregen.
De politie doet onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer.
 
 

Bron: Politie.nl, zondag 28 juni 2009

 
 naar Marker Nieuws indexpagina