MARKER HAVENFEESTEN in de PERS

REACTIES VAN DE DEELNEMENDE BANDJES MARKER HAVENFEESTEN 2005
 
Vrijdag 24 juni 2005 : Shoreline
Ton / Vinnie / Koos / Boudewijn / Sascha
Nog geen reactie gekregen.........
http://www.shoreline.nu/

********** Marker Havenfeesten **********

Zaterdag 25 juni 2005 : FF Anders
Maaike / Gerrit / Frank / Rob / André / Willem / Glen
Dit was de tweede keer dat wij met de band voor de MES mochten optreden. De eerste keer op 1 januari 2005 's middags in een mooie tent op het parkeerterrein van Marken. Helaas hebben we toen voor 25 personen publiek en 24 barkeepers en verdere organisatie gespeeld. Alles was toen ook erg goed geregeld voor ons, alleen liet het (Marker) publiek het afweten. Daarom wilden wij, met name voor de organisatie van dit grote evenement, ons van ons beste kant laten zien. We zouden van 17.00 uur tot 19.00 uur spelen, alleen gooide de voetbalwedstrijd (oranje onder 20) bijna roet in het eten door een verlenging en strafschoppen. Maar na 90 minuten van de wedstrijd konden we eerst soundchecken waarna de organisatie heel erg soepel ons verder liet spelen om de rest van het programma niet in de war te sturen. Oftewel er was dubbel publiek aanwezig. Na een aantal nummers gespeeld te hebben tijdens de verlenging kregen we veel applaus na een nummer. Het bleek dat er net een kans gemist werd door het ned. elftal. Maar na de penalty's ondanks het verlies konden we verder spelen met heel enthousiast publiek. Hopelijk is het daarna voor iedereen tot een feest geworden zoals wij het met spelen altijd voor ogen hebben. We hebben tijdens de havenfeesten heel lekker gespeeld mede doordat je energie van het publiek terug krijgt, maar ook mede door de fantastische organisatie van dit grote evenement. Ook wil ik namens de band onze bijna vaste PA-man Theo Regter bedanken voor z'n snelle en zeer proffesionele opbouw en afstelling van de PA (gehele geluidsinstallatie). Want zonder Theo hadden wij waarschijnlijk FF anders geklonken.

Namens FFanders: André Peereboom (toetsenist).

http://www.FFanders.nl

********** Marker Havenfeesten **********

Zaterdag 25 juni 2005 : Road2Nowhere
Martin / Connie / AT / Jan Jacob / Richard / Klaas / Jan
Nog geen reactie gekregen.........
http://www.mesmarken.nl/Road2Nowhere.htm

********** Marker Havenfeesten **********

 
Zaterdag 25 juni 2005 : Jacobite
Jack / Conny / Sander / Nico / Arno / Gino
 

JACOBITE  speelde 25-06-05 tijdens de havenfeesten op Marken! In de feesttent zat de stemming er al goed in na een komische playback show en gedurende het optreden kon JACOBITE  rekenen op een geweldig enthousiast publiek! I.v.m. de programmering werden er twee sets gespeeld, speciaal geselecteerd voor deze avond. MES heeft alvast een optie op  JACOBITE  voor de havenfeesten van 2006. Een uitgebreid en gevarieerd programma werd opgezet door MES zie; www.mesmarken.nl

 
http://www.jacobite.biz/
 

********** Marker Havenfeesten **********

    
Zaterdag 25 juni 2005 : X-Rog
 
Ben / Rob / Martijn / Jack / Mirjam
 
Na dus goed uitgerust te zijn van de vakantie was het Marker havenfeest aan de beurt! Het leuke hiervan was dat ik s´middags al vanaf mijn terrasje op de dijk van Volendam, zo over het IJsselmeer de feesttent al kon zien liggen (Kon ik mooi van een afstand een oogje in het tentzeil houden!)! Marken is ongeveer 15 minuten met de auto rijden (met de boot 25 minuten! Maar dat was weer zo´n gedoe en dan zou misschien Piet Veerman weer mee willen om "Sailing Home" te zingen, doet ie namelijk altijd als we varen, haha!)

Maar eindelijk na de zeer lange reis aangekomen te zijn, konden wij ons klaarmaken voor het optreden! De tent was al lekker opgewarmd! Voor ons hadden namelijk nog een aantal andere bands opgetreden en alvast een mooi voorschot gegeven zodat wij alleen nog het laatste zetje moesten geven! De Markertjes hadden er gelukkig ook veel zin in om samen met de Volendammer overburen er een feestje van te bouwen! Het was namelijk super gezellig die avond en het spelen ging als een trein (schiet wel op zo he, met al die vervoersmiddelen, auto, boot, trein!) Ik zag zelfs nog wat oude kroeggangers voorbij komen springen die ik vroeger in mijn barkeeper jaren (ja, ja, die Jack is ook van alle markten thuis he!) in Volendam aan de bar had zitten! Ja, moet zeggen ook die Markers weet goed hoe ze moeten feesten!

Oh ja, nog even een bedankje voor de organisatie! De broodjes, patat, drinken en kleedkamer waren zeer goed geregeld!

Tot de volgende x maar weer luitjes!

Jack
http://www.x-rog.nl/
 

********** Marker Havenfeesten **********

   
Zondag 26 juni 2005 : Feit Figel
 
Edwin / Kees / Theo / Ruud / Evert / Nelly
 
Nog geen reactie gekregen.........
 
http://www.feitfigel.tk/
 

********** Marker Havenfeesten **********

  
Zondag 26 juni 2005 : La Stampa
  
Jorrit / Klaus / Angelique / Jaap
 
Hallo luitjes,
 
Ik hou het kort en bondig,
Want ik kan niet anders zeggen dat ik het een zeer geslaagd feest vond in Marken!
Het weer zat absoluut mee, er hing een erge gezellige sfeer, en de mensen waren in een top feest stemming.
Cornelis en Cor, die biertjes na het optreden smaakte te lekker......
 
Bedankt allemaal voor jullie gezelligheid, 
 
Groetjes Angelique 
 
http://www.lastampa.nl
 

********** Marker Havenfeesten **********