naar Marker Nieuws indexpagina
Elektrische fietsen opladen bij Verkəərde Wereld
40ste oplaadpunt voor elektrische fietsen bij de Verkəərde Wereld op Marken 
Kati Sprengers van Recreatie Noord-Holland overhandigt de fietsideeŽnkaart aan Bertus Wolters, uitbater van de Verkeerde Wereld
 

De elektrische fiets is in opmars, jaarlijks worden er steeds meer verkocht. Hierdoor neemt de behoefte aan oplaadpunten toe, vooral bij fietsers die langere afstanden willen afleggen. Een fiets opladen kan bij steeds meer ondernemers. Ook cafetaria/petit restaurant de Verkeerde Wereld op Marken heeft in samenwerking met Recreatie Noord-Holland een fietsoplaadpunt gerealiseerd. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van dit oplaadpunt, aldus Bertus Wolters, uitbater van de Verkeerde Wereld.

Terwijl u bij de Verkeerde Wereld geniet van een kopje koffie, een lekker broodje of  een heerlijke maaltijd, kunt u voortaan uw elektrische fiets van stroom voorzien. Natuurlijk kunt u dit combineren met een bezoekje aan het Marker Museum, de vuurtoren Paard van Marken of een wandeling over de dijk. De Verkeerde Wereld is te vinden in de Buurterstraat 20 op Marken.

De Verkeerde wereld is de 40ste ondernemer die deelneemt aan het door Recreatie Noord-Holland geÔnitieerde project. Bijna de helft van deze ondernemers is te vinden in Landschap Waterland. De fietsoplaadpunten zijn opgenomen op de FietsideeŽnkaart van de recreatiegebieden in Noord-Holland. Deze kaart is gratis verkrijgbaar, onder andere bij de Verkeerde Wereld.

 
 www.landschapwaterland.nl/

Bron: LandschapWaterland.nl, vrijdag 3 augustus 2012

 naar Marker Nieuws indexpagina