naar Marker Nieuws indexpagina
"Jan van Gent" 14 appartementen op Marken
  Genieten, water, natuur, buitenleven, plezier, en nog veel meer…..dat is wonen in een appartement van Jan van Gent. Dit project bestaat uit 14 moderne koopappartementen, waarvan 6 op de begane grond (met 2 zeer ruime hoekappartementen) en 8 maisonnettes op de 1e en 2e verdieping, gelegen op het pittoreske Marken.

Op het voormalig terrein van verzorgingstehuis “Voor Anker” zal Woonzorg Nederland 14 appartementen ontwikkelen. Met het vrijkomen van dit terrein ontstaat een unieke kans om een gevarieerd woningaanbod te realiseren dat aansluit bij het authentieke karakter van Marken. Er zullen dijkwoningen, seniorenwoningen en appartementen worden gebouwd. Hierbij informeren wij u over de 14 koopappartementen “Jan van Gent”. Het project is vernoemd naar de pelikaanachtige watervogel “Jan van Gent”.

Één van deze 14 nieuw te bouwen appartementen, variërend van 53 m2 tot 99 m2, kan ook jouw thuis worden.

De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin en de maisonnettes hebben een fraai balkon op het westen.

Kom naar de start verkoop in dorpshuis “het Trefpunt”, Kerkbuurt 90 te Marken op donderdag 18 juni 2009 van 18.30 - 20.30 uur, waar we je graag nog veel meer vertellen over Jan van Gent. Je bent van harte welkom! 
 
         
info : Nemass De Boer
 

Bron: Prettig Weekend, donderdag 11 juni 2009

 
 naar Marker Nieuws indexpagina