naar Marker Nieuws indexpagina
Bedieningsmedewerker met pit gezocht in Marken
   
  Voor onze opdrachtgever, een restaurant gelegen in het toeristische plaatsje Marken, zijn wij op zoek naar twee bedieningsmedewerkers (m/v).
Het is aan jou de taak om de gasten, van binnenkomst tot vertrek, een onvergetelijke avond te bezorgen. Een warm welkom heten, adviseren over de gerechten, drankjes verzorgen, afrekenen enzovoorts het komt allemaal voor in deze veelzijdige functie.
De werkdruk kan in dit restaurant soms behoorlijk hoog liggen, dus is het zeer belangrijk dat jij stressbestendig bent. Ook wordt flexibiliteit door de opdrachtgever zeer op prijs gesteld, in de horeca weet je tenslotte nooit hoe de dag verloopt.
Het restaurant gaat om 11:00 open en om 20:45 wordt de laatste keukenbon in behandeling genomen. Rond 21:45 wordt er altijd nog even gezellig nagepraat over de dag. Er zal in twee shifts gewerkt worden. Als jij bijvoorbeeld om 12:00 uur begint, dan start je collega om 14:00.

Kortom echte horecafunctie waarbij geen dag hetzelfde is. Ben jij de horecatopper die StudentenWerk zoekt, dan weet je wat je te doen staat….. Solliciteren!
 

Werkzaamheden
- fungeren als gastheer/vrouw;
- informeren en serveren van drankjes en gerechten;
- afrekenen.

Functie-eisen
- per direct beschikbaar voor minimaal 30 uur in de week, voor de komende drie maanden;
- flexibel inzetbaar van maandag tot zondag;
- eerder horeca-ervaring opgedaan;
- kunnen lopen met drie borden;
- representatief en vriendelijke uitstraling;
- flexibele en proactieve houding.

Solliciteren
Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Reageer dan nu! Klik op de deze link om direct te solliciteren. Het is tijdens het aanmelden mogelijk om je CV en motivatiebrief te uploaden. Heb je vragen over deze vacature? Bel naar StudentenWerk Alkmaar op ( 072-5140773 en vraag naar Melanie Dam.

 
 

Bron: Uitzendbureau.nl, vrijdag 5 juni 2009

 
 naar Marker Nieuws indexpagina