naar Marker Nieuws indexpagina
 

OfficiŽle opening VVV informatiezuilen

   
  Bezoekers in de gemeente Waterland kunnen per 1 mei 2009 weer toeristische informatie ontvangen op twee locaties in de gemeente: bij bakkerij Kees Gutter op het Zuideinde in Monnickendam en in de bedrijfsruimte boven het haventoiletgebouw op Marken, dat als VVV agentschap ingericht wordt. Donderdag 7 mei 2009 vindt de feestelijke opening van beide informatiepunten plaats.

Op die dag neemt burgemeester mr. E.F. Jongmans om 14.00 uur de informatiezuil bij bakkerij Kees Gutter, op Zuideinde 11 in Monnickendam officieel in gebruik. Een medewerker van het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) geeft een korte demonstratie over de werking van de informatiezuil aan de pers en belangstellenden.

In de haven van Marken, in de ruimte boven het haventoiletgebouw, vindt circa twintig minuten later het vervolg plaats: in deze ruimte is vanaf 1 mei een VVV agentschap met een cadeaushop en een informatiezuil gevestigd. Onder het genot van een hapje en drankje wordt ook deze locatie officieel geopend. Dit gebeurt door het onthullen van een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt bronzen kunstwerk. Na de onthulling is er nog voldoende gelegenheid om het agentschap en de informatiezuil nader te bekijken.
 
 

Bron: Gemeente Waterland, woensdag 22 april 2009

 
 naar Marker Nieuws indexpagina