naar Marker Nieuws indexpagina

Beperkt busvervoer van en naar Marken op 7 en 8 april

 

De provincie Noord-Holland is op 16 maart 2009 gestart met de aanleg van een verkeersplateau bij de kruising van de Bereklauw met de provinciale weg N518 in de gemeente Waterland. Gelijktijdig worden twee bushaltes bij het kruispunt verbeterd om het openbaar vervoer beter toegankelijk te maken. Hierover is meer te lezen via de link onderaan de pagina. Op 7 en 8 april is er eveneens beperkt busvervoer van en naar Marken; hieronder staat hier meer over.

Van dinsdagavond 7 april (20.00 uur) tot woensdagochtend 8 april (5.00 uur) rijdt bus 111 niet tussen Monnickendam en Marken. De provincie c.q. aannemer zet taxibusjes in tussen Monnickendam Swaensborch en Marken Minneweg. Deze taxibusjes rijden via een alternatieve route via Broek in Waterland en Zuiderwoude en doen de bestaande halten aan. Uitgezonderd zijn de halten Zeedijk-Cornelisdirkszoonlaan en Bereklauw.

De laatste rit van Amsterdam naar Marken vertrekt om 19.42 uur vanaf de halte Swaensborch te Monnickendam richting Marken. De laatste rit van Marken naar Amsterdam vertrekt om 20.08 uur vanaf Marken.

 
 

Bron: Gemeente Waterland, dinsdag 24 maart 2009

 
 naar Marker Nieuws indexpagina