MARKEN in het NIEUWS
    
Oproep: Wie heeft er iets gezien?
(ingezonden brief)
  Toen ik afgelopen woensdag (09-07-2008) 's ochtends naar mijn auto liep op het parkeerterrein.....kwam ik tot mijn grote ontsteltenis oog in oog te staan met een grote deuk in mijn auto.
Het lijkt er niet op dat het een andere auto was maar wellicht een een deuk die er is 'ingetrapt'.
Omdat het anders mijn no-claim kost ga ik het maar proberen te verhalen op het waarborgfonds (maar dit kan lang duren) wie o wie heeft iets gezien en is er misschien nog iemand met zo'n vreemde schade?
Uit boosheid heb ik al een klacht naar de gemeente/eilandraad gestuurd......
Zie bijgaande foto's........

Je kunt je voorstellen dat wij erg boos zijn...lang leven het (noodgedwongen) parkeren op het parkeerterrein........

Nicolette (email: franknicolette@hotmail.com)


Klacht t.a.v. Gemeente Waterland
Goedemorgen,

Graag wil ik het volgende aanhangig maken.

Ik woon op Marken.
Door het te kort aan ruimte bij de Buurten ben ik genoodzaakt om mijn auto (ondanks mijn parkeervergunning) op het parkeerterrein te zetten.
Nu is mij daar al vaker gebeurd dat ondanks ik netjes in een van de vakken sta geparkeerd, mijn auto door anderen beschadigd wordt.

Een eerdere schade heb ik ook al eindeloos moeten proberen te verhalen in het buitenland.
Ditmaal betrof het een Duitse camper die niet goed uitkeek.

Na dit alles heb ik ondertussen alweer meerdere (diepe) krassen in mijn auto zitten.
Ik kan uiteraard hand in eigen boezem steken, het kan mij natuurlijk zelf ook gebeuren door onvoorzichtigheid.
Maar van deze krassen weet ik echter zeker dat ze voortkomen uit het parkeren op het parkeerterrein.

Nu schetst mijn verbazing ....vanmorgen kom ik wederom op het parkeerterrein en zit er een deuk in mijn portier (bestuurderskant) iets onder mijn raam van zeker 30 cm/30 cm.

Er zijn diverse getuigen (en bijrijders) geweest die hebben gezien dat mijn auto 08-07-2008 zonder DEZE schade is geparkeerd en DEZE schade vanmorgen (09-07-2008) hebben mogen aanschouwen.
Natuurlijk ligt er geen briefje bij wie het heeft gedaan, zoals ze zeggen 'de dader ligt op het kerkhof' maar dit kost mij dit keer mijn zorgvuldig opgebouwde no-claim.
Natuurlijk heb ik reeds aangifte gedaan bij de politie maar ik schiet hier niets mee op...

Nu hebben wij iemand in het parkeerhokje zitten maar ik heb het idee dat deze persoon niet op dit soort dingen let. Menigmaal (en niet alleen bij mij) ontstaat er schade op deze wijze...(voornamelijk door toeristen) of door vandalistme.....
(het valt mij ook op dat er de laatste tijd aparte figuren van buiten Marken op het parkeerterrein 's avonds rondhangen...wellicht kan de politie een keer extra rondrijden?)

Dit is zeer frustrerend en zeer kostbaar, er wordt natuurlijk ook al betaald voor een parkeervergunning terwijl hier geen gebruik van kan worden gemaakt met allerlei ongemakken van dien.

Graag verneem ik van u welke acties hierop ondernomen kunnen gaan worden en of wij als inwoners van de gemeente nog iets kunnen verwachten van de gemeente. Voor mij als individu loopt het nl. de spuigaten uit.

Met vriendelijke groet,
Nicolette Schouten
 
 

Bron: Nicolette Schouten, donderdag 10 juli 2008