MARKEN in het NIEUWS

Goede uitgangspositie voor De Merino's
Drie dagen na de dreun in Harderwijk heeft De Merino's de draad weer goed opgepakt. In het eerste duel in de nacompetitie werd Marken met 2-0 terug gestuurd richting het IJsselmeer.

In de eerste helft had de De Merino's pech, de keeper en de lat stonden een voorsprong in de weg. Het trainersduo Richard van den Bosch en Gerard van de Pavert zette in de rust de puntjes op de i: ,,Na rust was De Merino's veel sterker. Marken viel wat tegen maar wij hebben het goed opgepakt. Petje af voor de jongens hoor, ze hebben toch afgelopen week een aardige dreun gehad", aldus trainer Gerard van de Pavert.

Vertrouwen
In de 48e minuut verzorgde Arjan Groenleer de openingstreffer, tien minuten later was het Peter van Prattenburg die de marge vergrootte. De 2-0 eindstand is een goede opsteker voor de Veenendalers. Gerard van de Pavert heeft er alle vertrouwen in voor de return aanstaande maandag: ,,Wij zijn vandaag niet in gevaar geweest en mogen daar niet verliezen."

Bron: Veenendaalse Krant, zaterdag 10 mei 2008