MARKEN in het NIEUWS
    
André Lievendag wint Flatscreen-TV
André uit Marken wint prijs bij Radio Veronica"s 1000ste Raad Waar Die Staat in Volendam!

Afgelopen vrijdag heeft André Lievendag uit Marken bij de 1000ste editie van Radio Veronica"s "Raad Waar Die Staat" een flatscreen-tv van 1000 millimeter gewonnen. Dit legendarische zoekspel uit de jaren "80 was met verslaggever Mario de Pizzaman en oud-verslaggevers Jan Morriën en Harrie Jansen op bezoek in Volendam.

Mario de Pizzaman, Jan Morriën en Harrie Jansen stonden afgelopen vrijdagmorgen met de Radio Veronica-auto bij Hotel Spaander in Volendam. Na het horen van alle aanwijzingen op de radio bij DJ Bart van Leeuwen, kwam TNT-koerier André uit Marken als eerste aangerend bij de verslaggevers. Hiermee won hij bij Radio Veronica tijdens de 1000ste editie van "Raad Waar Die Staat" een flatscreen-tv van 1000 millimeter!

DJ Bart van Leeuwen speelt tijdens zijn programma "Goud van Oud" iedere vrijdag "Raad Waar Die Staat". Bij dit spel moeten de Radio Veronica-luisteraars, naar aanleiding van aanwijzingen op de radio van Mario de Pizzaman, raden wij hij zich bevindt.

Goud van Oud
"Goud van Oud" met Bart van Leeuwen is iedere werkdag te horen bij Radio Veronica tussen 09.00 en 13.00 uur.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80"s

Bron: Nieuws.NL, dinsdag 4 maart 2008

    ************
Duizendste editie van zoekspel 'Raad Waar Die Staat' bij Radio Veronica
 

Op vrijdag 29 februari wordt de duizendste editie van het spel 'Raad Waar Die Staat' bij Radio Veronica uitgezonden.

Het jubileum van dit legendarische zoekspel, dat stamt uit de jaren '80, wordt tijdens 'Goud van Oud' gespeeld door alle verslaggevers die het spel gepresenteerd hebben.

Aanstaande vrijdag is de duizendste editie van het zoekspel 'Raad Waar Die Staat' bij Radio Veronica. 'Raad Waar Die Staat' is een zoekspel waarbij een verslaggever in het land aanwijzingen geeft aan dj Bart van Leeuwen in de studio over waar hij zich bevindt. Normaal gesproken wordt dit spel iedere vrijdag één keer gespeeld, maar op 29 februari wordt het tijdens de duizendste editie drie maal gespeeld in het programma 'Goud van Oud'. Jan Morriën (de bedenker én eerste verslaggever van het spel), Harrie Jansen (die daarna het spel speelde) en Mario de Pizzaman (die het spel momenteel speelt) geven tussen 09.00 en 12.00 uur ieder uur aanwijzingen over de plek waar zij op dat moment zijn.

Na het horen van de aanwijzingen kunnen Radio Veronica-luisteraars per telefoon (0909-8090 | 60 cpg) en per sms (8090 | 60 cpob) laten weten over welke plaats het gaat. Als zij de juiste plaats raden, dan winnen zij een flatscreen van 1000 millimeter doorsnede. Ook de luisteraars ter plekke maken kans op een flatscreen als zij de drie verslaggevers in de Radio Veronica-auto weten te vinden én het juiste codewoord noemen. In het totaal worden er zes flatscreens weggegeven.

Raad Waar Die Staat
'Raad Waar Die Staat' – duizendste editie – vrijdag 29 februari 2008 tussen 09.00 en 12.00 uur bij Radio Veronica. Bart van Leeuwen speelt tijdens zijn programma 'Goud van Oud' iedere vrijdag 'Raad Waar Die Staat'. Bij dit spel moeten de Radio Veronica-luisteraars, naar aanleiding van aanwijzingen op de radio van Mario de Pizzaman, raden waar hij zich bevindt.

Bron: Radio Veronica, dinsdag 26 februari 2008