MARKEN in het NIEUWS
    

Gezellige sfeer in het Trefpunt

Afgelopen zaterdag was het weer erg gezellig tijdens het optreden van drie Marker Bands in Dorpshuis ‘het Trefpunt’ op Marken. De Stichting die tegenwoordig het gebouw beheert had de drie bands ‘ Alcatrash’ , ‘Road2nowhere’ en ‘FF anders’ weten te contracteren.

Op het moment dat  ‘Alcatrash’ vanaf even voor half tien met een spetterend stevig optreden begon in het kader van hun ‘Escape’tour gingen de voeten al snel van de vloer en werd het al snel gezellig. Nadat ‘Alcatrash’ hun optreden had beëindigd, konden de in eigen beheer opgenomen CD’s gekocht worden, welke grif over de toonbank ging.

De volgende band op de avond was ‘Road2nowhere’, een 7-koppige band met 2 kanjers van zangeressen en 2 kanjers van zangers. Deze band speelde een heel andere genre muziek, welke ook goed werd ontvangen door het publiek. De nummers van ABBA werden door de dames voorzien van trompet begeleiding wat een heel leuk effect heeft.

Nadat ‘Road2nowhere’ hun (eigenlijk veel te korte) optreden van ruim een uur hadden beëindigd, werd het podium snel omgebouwd voor het optreden van de band ‘FF anders’ welke oorspronkelijk uit Purmerend komt, maar doordat één van de bandleden Marker is, als een Marker band wordt aangemerkt. ‘FF anders’ zette een goed, gezellig en professioneel optreden neer, en speelde tot in de kleine uurtjes door. Aan het einde van het optreden, waarvan het geluid werd verzorgt door André Peereboom, gingen de ruim 200 bezoekers moe maar voldaan weer huiswaarts, samen met het stichtingsbestuur terugkijkend op weer een geslaagd evenement verzorgt door Stichting Dorpshuis ‘het Trefpunt’.

Eddy Schipper

Alcatrash Road2Nowhere
FF Anders Alcatrash
Alcatrash Road2Nowhere
FF Anders FF Anders

Bron: PepProductions / Eddy Schipper, dinsdag 20 februari 2007