MARKEN in het NIEUWS
    
   Sergeant Peppers Band

Geboren uit liefde voor de muziek van de Beatles is de Sergeant Peppers Band 3 jaar geleden begonnen met optredens in Nederland. De band bestaat uit 7 topmuzikanten uit Volendam, die naast hun normale optredens met bands als BZN, Trots en andere muzikale uitstapjes, graag tijd vrijmaken voor het optreden met prachtige Beatles-nummers.

 De BZN-leden Jack Veerman en Dick Plat, vader en zoon Harmen en Kelly Veerman, top-bassist Mike de Hont, percussionist Tom Tol en gitaarvirtuoos Frans Pelk zijn de leden van de Sergeant Peppers Band. Tijdens de optredens in Blokker, Volendam, Heerhugowaard, Emmen en andere plaatsen viel, bij het publiek, vooral het plezier op waarmee de band de optredens doet! Naast dit plezier bestaat een avond Sergeant Peppers Band uit prachtig zangwerk, een stevige basis, een uitgebalanceerd geluid en uiteraard de geweldige muziek van de Fab Four.

Begonnen met een optreden in Blokker, 40 jaar nadat de Beatles daar hun eerste en enige optreden in Nederland hebben gedaan, hopen de leden van de Sergeant Peppers Band zoveel mogelijk optredens te doen om zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten van de prachtige muziek van John, Paul, George en Ringo!

Tijdens het optreden komen, onder andere, nummers voorbij als: Help!, Oh Darling, Penny Lane, Revolution, I Feel Fine, Back in the USSR, Norwegian Wood en uiteraard Sergeant Peppers Lonely Hearts Club Band!

http://www.sergeantpeppersband.nl
Bron : PepProductions, zaterdag 25 februari 2006